3 i Danmark og LG Nexus 4

Så er 3 på banen med endnu en fantastisk launch af en ny model. Sidst jeg så at de var lidt for hurtigere var ved lauch af Nokia Lumia 920 for under en måned siden…Hvor smarte besøgende gennemskuede deres link struktur og derved fandt frem til en Lumia 920 der kunne leveres i løbet af 5-6 dage, hvorefter 3 fik fjernet siden og rettet datoen til at være “sidst i november”…

Denne gang er det LG Nexus 4 som de er først med, og iflg. deres link fra mobilpriser.dk kan man købe telefonen i butikkerne fra nu og man kan bestille dem på 3.dk med abonnement. En hurtig søgning rundt på lagerstatus i deres butikker viser ingen Nexus 4 enheder og et opkald til butikken i Vejle afslører at de først får dem om 14 dage og der er tale om demo-enheder hvorefter de kan bestille dem hjem…
Så bliver man en smule skuffet….
Hvis det kun er nogle få butikker der har mobilen, så skriv det dog på jeres facebook eller lav en side til det på 3.dk …
(nu skriver de så på Facebook at de forventer at have den på lager medio November…)