Huawei E585 3 pocket wi-fi router

Jeg har de seneste par dage leget/testet 3’s nye mini pocket wi-fi router. Jeg må sige at Huawei endnu engang har oppet sig og lavet et super produkt. Det er som sædvanligt supper nemt at komme igang med og alt er meget godt forklaret i de medfølgende vejledninger. Det der har overrasket mig klart mest er modtagestyrken i routerens antenne, jeg har brugt den ved siden af min iPhone fra 3 og i routeren sidder også et simkort fra 3 men mens iPhone enten “søger…” eller bare ikke kan aktivere edge mobildata-netværk, så fanger routeren mindst 3g og oveni med godt signal.

Det er super brugbart at Huawei nu har bygget et lille display ind i routeren. Her ses: netværk, modtagestyrke, wifi aktiv, antal tilsluttede klienter og datamængde – alle sammen meget nyttige info og noget man faktisk har savnet på de gamle modeller hvor man skulle ind på web-interfacet og finde disse oplysninger.