Evernote

Så er det tid til en lille opdatering herfra… Jeg er blevet hooked på Evernote!
Hvis du ikke kender Evernote kan der kun siges: Sæt igang! 🙂
Programmet lader dig opsamle al slags information, billeder, tekst og lyd, men ikke nok med det, det bliver alt sammen søgbart direkte fra klienten(Web,Mac,Windows,iPhone, Android og Blackberry) selv tekst i billeder bliver søgbare… Det er helt vildt smart! En af mine projekter med programmet at få alle mine notater, både hjemme og på arbejdet, skal indscannes/importeres til Evernote – så burde det kunne lykkes at få et nogenlunde nydeligt skrivebord hehe. Og derefter kan man jo altid finde sine notater, de bliver komplet søgbare, de kan opdeles i projekter(workbooks), tagges med relevante ord og billeder/noter kan geotagges – alt i alt er der tænkt på rigtig mange funktioner og muligheder i Evernote.
Deres API og åbent så der kommer hele tiden nye funktioner til, som udviklere verden over sidder og finder på til eget brug – et af de seneste eksempler er www.findmaden.dk hvor man kan søge på take away mad baseret på indscannede menukort fra pizzarier og lignende, som Evernote jo gør søgbare – simpelt men kanon godt fundet på!

Herfra skal der ihvertfald lyde thumbs up, høj femmer og et klart 12 tal til Evernote fyrene!