Picnik – online billed redigering

Hold da op det er nemt og hurtigt – det var min første reaktion da jeg prøvede www.picnik.com
Hvis du ikke redigerer billeder hver dag eller ikke lige har installeret et program til det og har brug for lidt mere end hvad Microsoft Paint tilbyder, så skulle du tage at prøve www.picnik.com. Du uploader billedet du vil redigere og så bliver man ellers guidet igennem de forskellige muligheder man har for at redigere, blandt andet hvis man vil ændre størrelsen af billedet, hvis man fx skal sende billeder på mail, kan det godt være hensigtsmæssigt for både afsender og modtager at man lige gør billeder lidt mindre inden afsendelsen. Man kan tilføje effekter, rette farver eller lade Picnik auto-fixe billedet efter bedste evne.
De fleste funktioner er gratis at anvende, der fåes dog endnu flere funktioner hvis man vælger at betale 24,95$ pr. år.
Picnik er integreret med fx Facebook, Google Picasa og andre online tjenester, så den kan hente dine billeder direkte fra disse sider.

Så hvis du har brug for hurtigt og nemt lige at redigere et billede – så prøv det her:
www.picnik.com

Så hvis du har b