Fed musiker – uden hjælp fra store labels

Jeg faldt for ca. 1 års tid siden over Kina Grannis på Youtube, en ung pige fra New York som sidder i sin lejlighed og optager/spiller cover-numre og egne numre. Hun synger fantastisk og hun kan få de fleste numre udført akustisk mindst lige så godt som de kendte versioner med band. Nu 1 år senere, har hun lige udgivet sin egen cd, med egne numre, helt uden hjælp fra nogen musik-selskaber. Og bare ved hjælp af hendes fans på Youtube/Twitter/Facebook kom hun ind på plads nr. 138 på den amerikanske Billboard Top200 efter den første uge. Albummet kan købes som download hos Itunes/Amazon/Emusic men det mest utrolige er at det kun kan købes fysisk via hendes eget website (www.kinagrannis.com), hvor hun også video-blogger(vLogger) jævnligt og hvor man kan høre meget af hendes musik. Det er nytænkning og udnyttelse af de sociale medier til perfektion, og jeg må sige jeg ønsker hende en lang og stor karriere, så længe hun selv styrer showet.

Så her følger et par links til musikken og pigen bag:
www.kinagrannis.com
http://www.youtube.com/user/kinagrannis?blend=1&ob=4
http://twitter.com/kinagrannis
www.itunes.com/kinagrannis
www.facebook.com/kinagrannis
www.myspace.com/kinagrannis