Lidt nyheder og meninger

Nyheder:
Som alle nok har hørt, så har Apple netop introduceret iPad – deres forsøg udi tablet-verdenen. Som sædvanligt er designet flot som bare ****** – det er selvfølgelig bare min mening og måske er det bare fordi man er lidt Messaging nørd at jeg blev lidt vild da jeg så den nydesignede kalender og mail-applikation. Det bliver spændende at se hvordan den skal sælges i Danmark, lige nu er der forlydender om at Telenor vil forhandle med Apple om at kunne sælge dem i DK med abonnement – dette vil i givet fald nok kun blive de dyre modeller med indbygget 3G.
Se den fine intro fra Apple her: http://www.apple.dk/ipad

Backupify
“Ny” tjeneste som kan tage backup af alle dine data i “skyen” fx. gmail, twitter og facebook. Det er begyndt at være oftere og oftere at man hører historier om enten konti der bliver lukket fra den ene dag til den anden eller konti der bliver hacket pga. dårligt password. Derfor kan det være en idé at bruge Backupify. Resten af januar er det endda gratis at oprette sig: www.backupify.com

Dette var lige et hurtigt/spontant indlæg, der kommer nok mere en af de næste dage 🙂