Nokia E52 – test/review efter ½ dag

Denne nye flotte erhvervsmobil fra Nokia er en værdig efterfølger til E51. Den er blevet hurtigere og softwaren er blevet opdateret til den nye Symbian S60v3 Feature Pack 2, som blandt andet giver Nokia Messaging platformen, som jeg har skrevet knap så pænt om her på bloggen tidligere… Dog vil jeg sige at det ser ud til at virke på denne mobil – det kan måske være pga. den hurtigere processor der er at finde i denne mobil. Den nye software prøver også at gøre det mere attraktivt at bruge multimedia på mobilen, men den slags skal Nokia lade være med at forsøge sig med – det er rodet og kejtet at bladre igennem billederne og de fancy effekter der er når man bladrer i billeder hakker…

MEN – som telefon/mailmodtager, der virker E52, og da det jo er det primære denne mobil er tænkt til så må den få over middel karakter men ikke helt i top…

Det er stadig for svært at få interessante programmer, i forhold til Android og Iphone er Ovi Store flere lysår bagud, dog måske på omgangshøjde med Windows Mobile Marketplace(som jeg ikke har prøvet endnu men hørt lidt om rundt omkring)… Mærkeligt at der ikke er mere udvikling på dette område når det er den mest udbredte mobilplatform i verden?