Jabra Biz2400 USB-Bluetooth Stereo headset review

Så har jeg haft et af ovenstående Jabra headset på prøve. Det må siges at have været en næsten 100% positiv oplevelse. Det er uovertruffen lyd i forhold til hvad jeg tidligere har hørt af lyd fra headsets, specielt i forhold til andre Bluetooth headsets.
Det der specielt har imponeret, er at man kan have headsettet koblet til PC’en og til mobilen samtidig, og så sørger den for at skifte til den source, man skal bruge den. Det eneste der kan drille er hvis man bruger headsettet til at høre musik, så kan den ikke automatisk koble over til den anden enhed, hvis den ringer, da den tror at man bruger bluetooth på den første enhed. Men hvis man som jeg har headsettet for at kunne bruge en softphone på PC’en, så skifter den uden indblanding fra mig over til mobilen, hvis mobilen ringer. Hvis så min softphone ringer lige efter jeg er færdig på mobilen, så skifter den bare derover med det samme…

Jeg ved ikke om det har noget med mobilen at gøre, men må hellere skrive at det er en HTC Magic, så om det er på grund af bluetooth kernen på Android er så ny at det virker så problemfrit – det ved jeg desværre ikke, men det er meget imponerende, når man ved hvor meget det kan drille når man har det samme headset koblet på forskellige enheder.

Det eneste jeg har fundet “negativt” ved headsettet indtil videre, er at folk jeg snakker med over min softphone på PC’en siger jeg snakker lavt, undtagen hvis jeg næsten sluger mikrofonen, så bliver det ok – jeg har tjekket samtlige indstillinger jeg kan finde i Windows, Jabra PC Suite og Softphone’en og der er ikke flere steder jeg kan skrue op for mikrofonen. Jeg har ikke fået noget kommentarer når jeg har ringet via min mobil, så jeg tror kun det er igennem softphone’en der er et problem.
Headsettet er forresten Microsoft OC certificeret, så det er klingende klart til Office Communicator 🙂 men det har jeg ikke testet.

Men på en skala fra 1-10, er dette headset på en klar 9 – og der skulle vist komme nye produkter fra Jabra om et par måneder hvor efterfølgeren kommer til Biz2400 – så det bliver spændende hvad de kan videreudvikle på dette vidunder 🙂