Google Android App "Listen"

Så fandt jeg lige et nyt program til at abonnere på podcasts på HTC Magic: Google Listen

Jeg har tidligere brugt programmet Podcasts og det har virket ok, dog ikke så automatisk opdaterende som jeg havde håbet og lidt for simpelt integreret i Android systemet.

Nu har Google så selv lavet et program til dette, og det ser ud til at være super godt udført. Det er helt integreret i Android, som en permanent notification man ikke kan fjerne, så længe man afspiller en podcast. Samtidig afspiller den podcasten internt i programmet, i stedet for bare at åbne lydfilen i den indbyggede lydafspiller i Android, jeg forventer at dette gør at den bedre kan huske hvis man stopper podcasten midt i det hele og gerne vil resume det samme sted senere.

Noget andet jeg synes er smart er at den laver en kø til dig med de podcasts den har downloadet, så den udvider køen efterhånden som der kommer nye afsnit, og fjerner aflyttede podcasts fra køen.