Outlook plugins

Så har jeg lige en lille blog omkring Outlook plugins, jeg har i den seneste tid haft et par stykker installeret til forskellige formål og her kommer en lille anmeldelse af de forskellige.

Xobni:

Dette er et must-plugin for Power Outlook-brugere(som undertegnede) i beskrivelsen af plugin’et står der at det er et must hvis man har mere end 30.000 mails i sin mailbox, alene det bør nemlig betyde at man bruger Outlook en hel del 🙂
Xobni gør flere ting:
– Indeksering
– Integrerer Facebook/LinkedIN for at finde profiler/billeder af dine kontakter
– Samler alt tidligere kommunikation/filer med den kontakt du skriver mails til i ét oversigtbillede, mens du kan se Inbox.
– “Rank’er” dine kontakter, så du kan se hvor meget du kommunikerer med den enkelte kontakt, og hvornår på dagen du får hurtigst svar.

Som sagt er Xobni et must hvis du bruger Outlook meget og mere er der vist ikke at sige.
Find download her

Xiant Filer:

Et helt nyt plugin der lige er kommet i Public Beta ca. 20. juni 2009, det er et af Microsoft-stifter Paul Allens firmaer der står bag. Men det er et niche-plugin, som kan bruges af folk der arbejder meget projekt-orienteret eller kunde-orienteret, da det gør at man kan oprette “topics” til sine mails, og i løbet af kort tid begynder plugin’et at lære hvordan du kategoriserer dine mails og foreslår herefter selv hvilket topic du skal sortere mailen under. Jeg har selv afinstalleret plugin igen, da jeg arbejder på mange forskellige små-projekter og enkelte store projekter, og derfor kan jeg ikke sidde at oprette topics hele tiden, og søgefunktionen i Xobni/eller Outlooks indbyggede gør det nemt for mig at finde de mails jeg søger. Find download her

TwInbox

Så kom den, integrationen mellem Twitter og Outlook, så du kan se din Twitter-timeline direkte i Outlook, som man jo alligevel har åben hele tiden. Udover det kan man også lave søgninger på hele Twitter og smide resultaterne i deres egen mappe i Outlook, så man har dem til senere gennemlæsning, og søgningen fortsætter med at opdatere sig med resultater lige så længe man har den kørende. Hele ens timeline bliver også lagt i en folder, så man bliver ikke forstyrret af update’s løbende, men kan selv bestemme hvornår man vil læse dem. Plugin’et kan bestemt anbefales. Find download her

Outsync

Måske mere et program end et plugin, men den finder billeder på dine Kontakter i Outlook via din Facebook-konto, kræver vist at man er venner med sine Kontakter. Find download her