HTC Magic – flere Home screens

Lige en hurtig update efter at have set introduktionen af HTC Hero mobilen, HTC nyeste bud på en Android mobil, med deres eget HTC Sense overlay, hvor de har udbygget Android til at have 7 Homescreens i stedet for de standard 3.

Dette kan sagtens allerede lade sig gøre med en HTC Magic eller anden Android 1.5(Cupcake) mobil. Programmet man finder i Market hedder: Open Home – Lite, dette gør også at man kan bruge de mange themes/skins/ikoner der ligger i Market til Open Home. Herefter kan man i app-listen åbne Open Home -Lite, og med det samme har man 7 Homescreens. Hvis man ønsker at indstille lidt på antallet af Home Screens og andre indstillinger i programmet, skal man på ens “Open Home – Lite”-HomeScreen trykke på Menu tasten og trykke More. Herefter kan man vælge mellem Skins-indstillinger, Program-indstillinger eller at man vil tilbage til den originale Home Screen.