Acer Aspire One på vej

Ja så kom der lige et spottilbud på banen, som gør at jeg lige har bestilt en Acer Aspire One – så nu skal jeg bare lige finde ud af hvad jeg skal bruge den til og om jeg kan bruge den. Da jeg jo allerede har en MSI Wind – så skal jeg se om jeg kan nøjes med en 8,9″ skærm og lidt mindre ram. Tror jeg vil smide den nyeste Ubuntu distro på og så se hvad jeg kan bruge den til.

    Update:

Det blev i stedet Vista Business SP1 der kom på den i første omgang, bare for at teste performance. Jeg må sige at jeg er meget overrasket, det kører meget OK – og efter en time med lige at finde de rigtige drivere så ser det ud til at alt virker efter hensigten. Jeg kører OpenOffice 3 som kontorpakke, og holdt op ved siden af en anden AAOne der kører Ubuntu 8.10 med den indbyggede OpenOffice 2.xx starter de ca. lige så hurtigt. Ekstern display kører også uden problemer, Wireless tilslutter, 3G modem installerer og tilslutter perfekt, jeg har ikke kunnet finde noget der ikke virker, så jeg formoder at der går en rum tid inden jeg prøver noget andet 🙂