Test af HP Elitebook 6930p

Så har jeg modtaget HP Elitebook 6930p til test – det er en del af HPs nye produkt line-up. Jeg har den de næste 2 uger og der skal køres noget benchmark og så skal HP’en testes i generel usability. Jeg må sige efter at have siddet ved den de sidste par timer, så er det dælme en fin notebook. Den er total støjsvag – rigtig godt tastatur – og enkelte funktioner kan styres med en slags touch neden under skærmen (HP info screen, Wlan/Bluetooth, Presentation mode og volume)
Den kom præinstalleret med MS Windows Vista Business, 2gb ram, 160gb harddisk, webcam og P8600 cpu – 2,4ghz. Den gør jobbet rigtig godt, jeg har endnu ikke skullet sidde og vente på nogen ting selvom det er Vista i baggrunden. Dog vil jeg til det sige at min mistro til Vista er ved at forsvinde, så længe man bare benytter hardware der er kraftig nok, så kører Vista mindst lige så godt hvis ikke bedre end XP – og man skal jo videre på et tidspunkt – så jeg tror min næste re-installation indebærer en Windows Vista i stedet for XP – men det bliver først på min nye arbejds-PC. Hvilket nok enten bliver en HP 6930p, Lenovo X400 eller en DELL E6400 – da vi de næste par måneder tester de 3 mærker for at se hvilket vi skal køre med som standard. Jeg opdaterer denne post hvis jeg finder noget mere godt at sige om HP’en.

Opdateret 9/10-08
Så kom lidt af mistroen tilbage til Vista – jeg kan ikke længere bruge HP’en da netkortet ikke kan få en IP-adresse, og heller ikke med en manuel adresse kan den fange forbindelsen. Der er link på netkortet, jeg har afinstalleret, slettet/geninstalleret driveren, prøvet et andet netværk og et andet kabel… Vi har lidt mistanke til at det kan være Cisco’s VPN klient der har forårsaget problemet – Den blev ved med at installere sig selv efter hver genstart, men det er nu også fjernet igen – men det har ikke løst problemet. Det ender nok med en geninstallation hen over weekenden, for den er for god til bare at lade stå i et hjørne af kontoret.