Lidt teknik nips

Jeg er ved at planlægge hvad jeg skal have af nyt udstyr til vores nyt hus, for at jeg er dækket ind trådløst over hele huset – jeg har lige testet et Linksys WAP200 accesspoint (Producent-link), hvilket har virkelig god rækkevidde, og som sædvanlig med Linksys bare virker med det samme. Jeg har dog set mig lidt lun på en N-router også fra Linksys, model:WRVS4400N (Producent-link). Hvis der nogen der har minus’er til sidstnævnte hører jeg gerne lyd fra jer 🙂

Noget andet fedt hardware jeg har fået kig på er: MSI Wind (Youtube hands-on) Det er en sub-notebook med 10,1″ skærm, 1gb ram, 1,6ghz Intel Atom CPU, 80GB SATA HDD. Jeg har søgt rundt på nettet og alle anmeldelser tyder på at det er den fedeste sub-notebook, i konkurrence med Asus’ EEE 901 – dog skulle MSI’en have et meget bedre tastatur.  Jeg er ved at se hvordan jeg lige får finansieret et køb af sådan en – på en eller måde skal jeg have fingre i et eksemplar. Jeg har dog ikke helt bestemt mig om jeg vil vente til der kommer en opgraderingsmulighed til et 6-cellet batteri, da det er en af de meget få anke-punkter der meldes om. Nu har jeg på mine 2 sidste DELL laptops haft 9-cellet batteri hvilket har givet mig mellem 4-6 timers batteri, og det er uundværligt når man først har vænnet sig til det – man kan sidde en hel aften og arbejde uden at tænke på hvor den nærmeste stikkontakt befinder sig. Prisen taler for sig selv, lige omkring 3000,-

Jeg har netop oprettet mig på twitter.com, jeg har det her dejlige princip med at jeg bare skal prøve alt jeg hører om, så kan jeg bedre forholde mig til det og kan bedre svare på spørgsmål hvis der er nogen der spørger mig. I kan finde mig med brugernavn: danevald