Så er det tid igen…

Så er der sket lidt igen, der er lidt nyheder og et par spændende steder på nettet.

Nyhederne
Jeg har fået “nyt” arbejde. Det er samme sted men nu med ansvarsområderne: Exchange-servere(10 stk), DNS-servere, Riverbed-boxe(WAN-optimering) og WAN-linier. Det bliver meget spændende, og jeg er i øjeblikket i gang med at finde ud af de forskellige ting jeg skal arbejde med. Vi er i øjeblikket igang med at flytte vores internetforbindelser over til TDC og deres partnere i EU/USA, det er lidt af et projekt at få det hele til at klappe, så brugerne lægger så lidt mærke til det som muligt. Jeg er gået igang med at blive certificeret i Microsofts MCSA(Microsoft Certified Systems Administrator) program, det kommer nok til at strække sig over et par år, men det bliver meget spændende, men med en del læsning og tests.

Jeg har fået monteret et Parrot CK3100 Black Edition sæt i bilen, sammen med min Dension ICE-Link Ipod-cradle – det virker 100%. Nu kan jeg høre alt min musik og tale lovligt i telefonen mens jeg er på landevejen.

Spændende ting på nettet:
– Jeg er begyndt at lytte til en Podcast jeg fandt på Itunes(Ja, jeg har også en Ipod 🙂 ) De snakker om spændende ting relateret til Windows og teknologi generelt hver uge, du kan finde det på: www.twit.tv/ww
– Hvis man har lyst til at lære spansk, kan man besøge siden www.coffeebreakspanish.com, de har også en podcast i Itunes, hvor der indtil vist er ca. 60 lektioner og de tager det helt fra bunden og stille og roligt.
– www.skinit.com er også et sted jeg lige har prøvet, der kan man få lavet et “skin” til fx. låget på laptop, hvis man er heldig, som jeg, og har en af de modeller de understøtter, bliver skin’et lavet så det passer perfekt på låget. Jeg fik lavet et og ville betale med PayPal, men efter bestillingen kom betalingssiden aldrig frem. Så tænkte jeg lidt øv, men dagen efter prøvede jeg at skrive til deres kundeservice, da jeg havde modtaget en ordrebekræftelse, og de skrev hurtigt tilbage at de ikke kunne se nogen betalinginfo på min ordre, men at det var blevet eskaleret i deres kundeservice, så jeg ville blive kontaktet af en anden i løbet af 24 timer. Der gik vist ca. 12 timer, så fik jeg en mail fra en Heather Thomas, der åbenbart var lidt højere i deres hieraki og hun meddelte bare at der var sket en fejl fra deres side, men mit skin var under produktion og det ville sendt til mig i løbet af et par dage, uden beregning – da det jo var deres fejl. Det kalder jeg kundeservice og så til en helt ny kunde i et andet land! Der gik ca. 5 arbejdsdage og så fik jeg pakken, og det er rigtig god kvalitet og det var nemt at sætte på.