Lidt nyheder…

Så må jeg hellere få skrevet lidt på siden igen, det er jo efterhånden ved at være et stykke tid siden. Har lige her til aften opgraderet Bloggen til nyeste version, så vi igen skulle være sikret. Siden sidst er der ikke sket så lidt endda.

Lejligheden er stadig til salg – nu igennem EDC.

Jeg har været i avisen, i forbindelse med en hjemmeside jeg ejer, som indeholdt et phpBB forum, som jeg ikke var for god til at holde opdateret, og det var der åbenbart nogle spammere der fandt ud af, og overfyldte forummet med knap så pæne links. Heldigvis var forummet ikke forsiden af sitet, og det blev fjernet inden historien kom i avisen, så det eneste det resulterede i, var at de sædvanlige ca. 50 daglige besøgende blev til omkring 650 besøgende.

Jeg har fået oprettet mig selv på Facebook og LinkedIN, så nu er alle mine personlige data tilgængelige online :-p

Jeg har aktiveret min Google kalender og den kan nu ses via linket i sidebar’en og jeg vil prøve at holde den opdateret som min private kalender. Da jeg ikke længere har Exchange-server herhjemme og ikke gider bøvle med at synkronisere min telefon manuelt hele tiden, så vil jeg have kalenderen online, så den er tilgængelig overalt, også via mobilen. Indtil videre kan det kun anbefales, der kan modtages reminders via sms eller E-mail alt efter præference, det er smart 🙂

Jeg har fået ny arbejdsmobil, Motorola Q9h. Det gik lidt hurtigt med bestillingen (Mig i en nøddeskal) – og jeg fik bestilt EU versionen hos Expansys.dk. Men heldigvis er eneste “problem” at æøå-tasterne skal findes frem fra symbol-oversigten, jeg kører alligevel altid med engelsksproget software i telefonerne. Jeg må sige at det er den mest stabile og hurtigste Windows Mobile jeg har haft, og jeg har efterhånden prøvet en del 🙂

Jeg har fået købt mig et NAS (Network Attached Storage), en “lille” Synology DS-207. Den kan rumme 2 SATA-diske, men p.t. har jeg kun en enkelt slot i brug. Den har praktisk talt erstattet min server fuldstændig, det eneste jeg nu “mangler” er min Exchange Server. På den anden side har jeg ikke længere ansvaret for hele familiens mail, så nu kan jeg igen sove godt hver nat. Så det er vist en af mine bedre investeringer. Samtidig med dette lille indkøb, har jeg fået anskaffet mig en fin 22″ Samsung 226BW skærm, der kan tydelig mærkes forskel i kvalitet fra min tidligere ACER 17″ TFT og så ikke mindst størrelsen… AH! Det er dælme rart med nogle større ikoner og lidt mere plads på skrivebordet, altså det i Windows (hvem sagde: Ryd Op!) Nu vi snakker Windows, er jeg gået tilbage på Windows XP efter ca. 1 år med Windows Vista. Alle frustrationer er pludselig væk og alting virker igen, og for det meste sker tingene igen når man trykker på musen, ikke 2-3 sekunder senere. Jeg havde de sidste 3 uger installeret Vista SP1 RC1 og Office 2007 SP1, men det gav ingen mærkbar effekt, til gengæld tog det en hel aften at installere SP’erne… Kan også tænkes at min Vista til sidst var lidt bombet i Policies, Reg-databasen og andre system-ting, da jeg, hver gang jeg løb ind i problemer, ændrede en hel del i standardopsætningen 🙂

Nu tror jeg snart ikke jeg kan finde på flere nyheder og andre historier. Men skriv hvis der er spørgsmål eller kommentarer til ovenstående, og selvfølgelig også hvis i har fundet århundredets gadget som jeg må eje! (Hvis nogen nævner at Iphone er den fedeste smartphone og lysår foran, så vanker der!)