Spændende nye produkter

Her er lige en liste over de ting jeg går og venter på at se i handlen:

HP’s nye mobiler
HP iPAQ 614 Business Navigator og HP iPAQ 900 Business Messenger
De har begge Windows Mobile 6, og har hurtige CPU’er. Jeg bruger p.t. HTC s710 – og er meget glad for den – men lidt mere cpu ville aldrig skade. Det er også spændende om HP har fået gjort stabilitet og funktionalitet bedre siden de sidste telefoner de lavede med Windows Mobile 2003, da det var rene katastrofer, både med hensyn til hastighed og driftstabilitet.

Nye HTC modeller
Nu skrev jeg jo ovenover at s710 godt kunne trænge til lidt mere power, og det er jeg ikke den eneste der har ment. Det har HTC lyttet til og introducerer nu s730, som tilbyder hurtigere CPU, 3G og mulighed for videotelefoni. De tager samtidig WiFi-delen ud af telefonen. Jeg har haft fingrene i s730 og er desværre stadig ikke 100% tilfreds med hastigheden, den er bedre en s710, men jeg er bange for at med 3G og 2 kameraer vil hastigheden være den samme, mens batteritiden må få et dyk nedad, selvom det ikke er den samme type batteri som på s710.
Update: Har nu prøvet en s730 og er ikke skuffet, den virker umiddelbart mere solid og hurtigere end s710.

Ny privatmobil
Jeg har været lidt på udkig efter en ny mobil til mig selv, til privat brug. Jeg er kommet lidt nærmere mine krav, men jeg har ikke rigtig fundet lige præcis den model det skal være. Så hvis der er nogen der har nogen forslag, hører jeg det gerne.
Med hensyn til funktioner, synes jeg Sony Ericssons nye K850i ligner noget rigtig godt. Med hensyn til design er jeg helt vild med den nye Sony Ericsson W910i, den er helt vildt slank og har 3G, men mangler autofokus på kameraet og så plejer det ikke at være meget værd. Jeg venter spændt efter at se de første billeder fra en W910i og anmeldelser, så jeg kan tage en beslutning 🙂
Update: Det blev en Nokia 6500 classic der kom ind af bagvejen, da jeg stod hos Telia 🙂  – w910i  virkede umiddelbart meget plastik agtig og shake control knappen var for lille og sad dårlig placeret – så den kunne ikke fungere med mine pølsefingre.